DELICIOUS FRIES CHICKEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delicious Fries Chicken. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 20:54 Vriendelijke bezorger, lekker optijd en heerlijk eten!
14 feb 2024 om 20:42 We hebben de bestelling rond vijf uur geplaatst. Rond zes uur stond er dat de bezorger onderweg was. Om half zeven heb ik zelf gebeld, en toen kreeg ik te horen dat de bestelling nu ingepakt werd en mijn kant op kwam.
11 feb 2024 om 16:53 The chicken was lovely but the milkshake was way too sweet!
28 jan 2024 om 11:01 Precies op tijd. Nog heerlijk warm. Kortom weer heerlijk gegeten, zoals altijd
25 jan 2024 om 20:44 Beste kapsalons van ronde venen. Ook de (zinger) burgers en patat is van hoge kwaliteit hier.
30 dec 2023 om 21:20 Snelle bezorging maar desondanks koud eten
20 dec 2023 om 20:44 De bezorging zou 35 minuten duren maar duurde maar liefst 1 uur en 42 minuten!!!! Neem dan gewoon geen bestellingen aan. Telefonisch waren ze ook niet bereikbaar waardoor communicatie niet mogelijk was. Wij bestellen hier nooit meer!
13 dec 2023 om 19:44 Erg zonde dat het eten al koud was toen het aankwam. Ik hou echt niet van koude patat. Normaal zijn de Turkse pizza en patatjes altijd erg lekker. Maar ze moet het gewoon beter verpakken
18 nov 2023 om 20:16 Heerlijk eten en vlot bezorgd. De Zinger Burger van Delicious is goddelijk lekker!
4 nov 2023 om 22:32 Eten is altijd super lekker bij Delicious Fries, dus wij nemen de lange bezorgtijd voor lief ;)
4 nov 2023 om 21:11 Eten was niet meer warm bezorger was ook niet vriendelijk.
4 nov 2023 om 19:50 Eten was weer goed hoor, nette bezorger. Eten was ook gewoon warm. Gewoon niks om aan te merken. Bedankt in iedergeval weer en tot de volgende...